DigiDMP

04 May 2014 Software

Met de digitale catalogus DigiDMP kunt u op snelle en eenvoudige wijze op uw eigen PC zoeken door ons aanbod van muziekwerken, educatieve uitgaven en CD’s. Het is een handig computerprogramma dat zonder enige installatie direct toegang geeft tot de catalogus van DMP.

app

DigiDMP maakt gebruik van bestanden die op het einde van elke werkdag worden bijgewerkt en is daardoor elke dag up-to-date. U kunt er voor kiezen om handmatig opdracht te geven voor een update van titels, of dat automatisch laten gebeuren elke keer als u het programma opstart. Updaten duurt in de regel maar een paar seconden.

Op de hoofdpagina zijn maar liefst 16 kolommen opgenomen waar u op kunt sorteren. Ook zijn er 13 verschillende selectiemogelijkheden. U kunt daarmee bijvoorbeeld selecteren op soort, tijdsduur en moeilijkheidsgraad. Voor uw gemak is er ook een pagina met alleen maar albums. U zoekt daar op een titel en vindt direct in welk album die is opgenomen. Ook is er een aparte pagina voor lesboeken. Daarin kunt u gemakkelijk zoeken op titel of bestelnummer en sorteren op instrument, serie, taal of auteur. Door te klikken op een regel in een van die drie hoofdpagina’s krijgt u meer info en kunt u vervolgens besluiten om te gaan bestellen. Kortom, een aanvulling op onze website die u zult leren waarderen. Deze app maakt alleen gebruik van internet om een update van titels binnen te halen en als u een partituur wilt bekijken of, indien aanwezig, een geluidsfragment wilt beluisteren. Ook heeft u een internetverbinding nodig om een bestelling te plaatsen. Heeft u tijdelijk geen internetverbinding dan kunt wel van de overige functies gebruik blijven maken. Download hier de APP. Via deze link kunt u de handleiding downloaden. Het DMP team wenst u veel plezier met DigiDMP!