Overzicht nieuwsberichten

75 Jaar Vrijheid

Published: 28-Oct-2019

Momenteel staan veel muziekconcerten in het teken van de herdenking '75 jaar bevrijding WOII'. Voor malletband zijn er helaas nog maar weinig composities, die bij dit thema passen. Vandaar dat er - naast enkele bestaande arrangementen - ook enkele nieuwe arrangementen aan het DMP-uitgavefonds zijn toegevoegd.


Er is nog een aantal arrangementen in voorbereiding.

Bezoek komende tijd de DMP-website om te zien wanneer ze beschikbaar zijn.

Lees verder

SBE zoekt concertslagwerker

Published: 06-Oct-2019

Het Symfonisch BlazersEnsemble Houten (SBE) is een orkest van de Houtense muziekschool HMC en bestaat uit ca. 30 hout- en koperblazers en een cellist. Jong en oud, vergevorderd en wat minder gevorderd, leerlingen van het HMC en amateurmusici van daarbuiten. Het orkest is najaar 2015 opgericht en heeft jaarprogramma’s binnen een breed spectrum van symfonische muziek (klassiek, eigentijds, musical, film, enz.), die op 2 à 3 concerten per jaar ten gehore wordt gebracht. Het SBE richt zich nu op een jubileumprogramma dat september 2020 tijdens een bijzonder concert in de grote zaal van Theater Aan de Slinger in Houten zal worden uitgevoerd. Mede met het oog daarop is het SBE op zoek naar een of enkele, enthousiaste concertslagwerkers met een brede, muzikale belangstelling.

Lees verder

Nieuwsbrief nieuwe stijl

Published: 26-Oct-2018 Gepost in categorie Diversen

Vanaf november 2018 is de 2-maandelijkse DMP-nieuwsbrief in een nieuwe lay-out gegoten. Deze is nu volledig 'responsive', wat betekent dat de lay-out zich op alle in omloop zijn devices (als PC, laptop, tablet of smartphone) automatisch aanpast. Hierdoor blijft de nieuwsbrief steeds goed leesbaar. Indien u nog geen abonnee bent, kunt u een kijkje nemen via het menu (Over DMP - Laatste nieuwsbrief) of u klikt op deze link. Als u de nieuwsbrief 2-maandelijks wilt ontvangen en zo meteen geïnformeerd bent over alle laatste nieuwtjes en uitgaven, kunt u zich via de startpagina van de DMP-website abonneren. Zoek dan even aan de linkerzijde naar het blok met de titel "Nieuwsbrief". U hoeft alleen uw e-mailadres in te vullen. U krijgt daar dan op uw e-mailadres een bevestiging van. Zoals gebruikelijk kunt u zich ook altijd weer via de nieuwsbrief uitschrijven. We hopen natuurlijk dat de nieuwsbrief in de smaak valt en u lang geabonneerd zult blijven!

Lees verder

Zoekfunctie uitgebreid

Published: 24-Feb-2018 Gepost in categorie Diversen

Onlangs is de algemene zoekfunctie op de website van DMP uitgebreid en verbeterd. In het verleden was het zo dat er enkel op titels in de catalogus kon worden gezocht. De titel moest dan exact worden ingevoerd, anders werd deze niet gevonden. Met de nieuwe functionaliteit is het mogelijk om zowel op (een deel van) de titel, een trefwoord of de bestelcode te zoeken. Een trefwoord kan o.a. voorkomen in de toelichting op een werk. Verder is het ook mogelijk om de achternaam van een componist in te voeren of een specifiek instrument. De eerste 10 resultaten die aan de zoekterm voldoen worden getoond, met daaronder de mogelijkheid om álle resultaten te tonen. We hopen dat dit weer een mooie verbetering van onze website is en dat nog meer klanten een juiste keuze uit onze catalogus kunnen maken. 

Lees verder

Veiligheid en Privacy

Published: 25-May-2018 Gepost in categorie Diversen

Op 25 mei gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in. De AVG regelt dat bedrijven en organisaties persoonsgegevens nog beter beschermen. DMP vindt het belangrijk dat uw persoonsgegevens goed beschermd zijn en dat u begrijpt wat wij met uw gegevens doen. Klik op bovenstaande afbeelding om ons aangescherpte beleid rondom veiligheid en privacy te lezen.

Lees verder

Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 45