SBE zoekt concertslagwerker

06 Oct 2019

Het Symfonisch BlazersEnsemble Houten (SBE) is een orkest van de Houtense muziekschool HMC en bestaat uit ca. 30 hout- en koperblazers en een cellist. Jong en oud, vergevorderd en wat minder gevorderd, leerlingen van het HMC en amateurmusici van daarbuiten. Het orkest is najaar 2015 opgericht en heeft jaarprogramma’s binnen een breed spectrum van symfonische muziek (klassiek, eigentijds, musical, film, enz.), die op 2 à 3 concerten per jaar ten gehore wordt gebracht.

Het SBE richt zich nu op een jubileumprogramma dat september 2020 tijdens een bijzonder concert in de grote zaal van Theater Aan de Slinger in Houten zal worden uitgevoerd. Mede met het oog daarop is het SBE op zoek naar een of enkele, enthousiaste concertslagwerkers met een brede, muzikale belangstelling. Ben je geïnteresseerd? Kijk voor nadere informatie op https://www.muziekschoolhouten.info/sbe of neem vrijblijvend contact op met de artistiek leider van het SBE: Tineke van der Meulen, tel. 06-42917510, e-mail sbe@houtensmuziekcollectief.nl. Een proefperiode behoort tot de mogelijkheden.

Het SBE repeteert eens in de 14 dagen op maandagavond (niet tijdens schoolvakanties en op feestdagen) in het gebouw van Theater Aan de Slinger in Houten.