nieuwsbrief
Nummer 158 - jul./aug. 2018 - Lees Online

Hier is dan weer een nieuwe editie van de 2-maandelijkse nieuwsbrief van DMP. 


Nieuwe marimba-werken

Onlangs verschenen bij DMP 2 nieuwe marimba-werken van Michael Obermeyer.

Michael Obermeyer, Jr. (1988) is een componist en percussionist uit Greenfield, Indiana. Grotendeels beïnvloed door symfonische muziek, trachten zijn composities de diepte van het orkest in de wereld van percussie te brengen. Zijn composities zijn over de hele wereld uitgevoerd, waaronder Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Azië. Enkele opmerkelijke uitvoeringen zijn concerten aan de Tbilisi State University (Republiek van Georgië), Escuela Nacional de Música (Mexico City) en Harvard University (Verenigde Staten). Naast het schrijven voor percussie werkt Michael als een software engineer in Indianapolis, Indiana.

DMP is er dan ook zeer trots op, dat deze interessante composities voor marimba-spelers aan de catalogus zijn toegevoegd. Het gaat om "Allegro" (duo - PDF) en "Aeolorygy" (solo - PDF).

Bekijk hier alle titels van componist Michael Obermeyer.

 


  

Nieuwe Uitgaven

 

Allegro
M. Obermeyer
± 2e div. Duo Marimba

MP3

Sway
arr. M. Ponsioen
± 4e div. Drumfanfare

MP3

Aeolorygy
M. Obermeyer
± 2e div. Solo Marimba

MP3

Queen of Hearts
P. Kil
± 3e div. Malletkorps

MP3Zoeken naar nieuwe muziek

Veel instructeurs en dirigenten stellen in deze periode een nieuwe programma samen en zoeken daarvoor passende muziek. Dat kan heel gericht op onze website of m.b.v. het computerprogramma DigiDMP.

De website van DMP biedt heel veel mogelijkheden om heel gericht naar composities of boeken te zoeken. In een speciaal blog-artikel worden 5 manieren kort toegelicht, t.w. de zoekbox algemeen (boven), de fly-out catalogus (links), de filteropties (rechts), de hoofdgroepen in het menu (boven) en tenslotte de zgn. quick Links.

Met het computerprogramma DigiDMP kunt u op snelle en eenvoudige wijze op uw eigen PC zoeken door ons aanbod van muziekwerken, educatieve uitgaven en CD’s. Het is een handig computerprogramma dat zonder enige installatie direct toegang geeft tot de catalogus van DMP. Download hier de applicatie. Download via deze link de handleiding.DMP op YouTube

Volgens Google trekt YouTube iedere maand een miljard unieke bezoekers. Dat betekent dat maandelijks 1 op de 2 mensen met een internetaansluiting die website bekijkt.

Geen wonder dat er meer en meer filmpjes verschijnen met uitvoeringen van composities, die bij DMP zijn uitgegeven. Daarom heeft DMP een special YouTube-kanaal:

http://www.youtube.com/user/dutchmusicpartners

Graag attenderen wij u op enkele hele speciale uitvoeringen van DMP-composities:

Ook op onze website tonen we links naar YouTube-filmpjes. Zo staan er altijd 6 filmpjes op de openingspagina (die frequent worden vernieuwd) en hebben we - bij de details van vele titels - links naar een video-uitvoering opgenomen.

Kent u nog een uitvoering van een DMP-compositie, die niet al in ons YouTube-kanaal is opgenomen? Laat het ons svp even weten.


 

Afmelden

Als u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich hier uitschrijven.